Var med och delta på SETTs första TeachMeet! 

SETT bjuder in till TeachMeet och en spännande kväll tisdag 9 april kl. 17.00-19.00 på Kistamässan. Vi fyller, med din hjälp, ett rum fullt med lärare som delar med sig av sina bästa idéer.

Under kvällen kommer du kunna uppleva föredrag från andra lärare, pedagoger, skolledare (ej företag) där de delar med sig av tips och idéer om undervisningsprogram, strategier eller verktyg som förenklar deras vardag i sin yrkesroll. Föredragen ska vara 3 minuter långa (korta?) och endast av lärare, för lärare.

En riktigt TeachMeet ska vara avslappnad, reklamfri och anpassat för lärare. Det kan vara slumpmässigt vem som kommer näst upp på scen. Du som deltagare får en drinkbiljett som kan användas i pausen eller under kvällens gång. Se till att inte missa SETTs roligaste mingelkväll! Begränsat antal platser!

 

Vill du upp på scen och prata på TeachMeet?

Ta chansen att stå i rampljuset och prata om din smartaste idé, dela med dig av dina erfarenheter eller varför inte presentera verktygen du inte klarar dig utan. Via denna länk kan du anmäla ditt intresse samt skicka in presentation om det du vill tala om, så du får chansen att komma upp på scen och hålla föredrag i 3 minuter.

SETT TeachMeet

Tisdag 9 april kl. 17.00-19.00 på Kistamässan

Gratis!

Mingel inkl. en drinklbiljett!

Vi förlänger SETTs första dag och bjuder in till mingel med dryck & snacks, intressanta möten och chansen att höra dina branschkollegors bästa tips och idéer.

TeachMeet arrangeras i sammarbete med: