Exertis CapTech

Monter: L:43
Telefonnummer: 031 450 421
Mailadress: marknad@exertis.se

Lär dig att programmera robotbollar och byggklossar från Sphero och littleBits

Exertis CapTech är en av Nordens största och snabbast växande distributörer av teknologi och konfigurationstjänster. Vi samarbetar med över 250 globala tillverkare och över 4000 återförsäljare.

Under SETT 2018 ställer vi ut tillsammans med Sphero och littleBits och ser fram emot en fantastisk mässa.

Kom och träffa Sphero och testa deras SPRK+ och Sphero Mini där du snabbt lär dig att programmera och styra robotbollen via din smartphone. Spheros bollar är små och snabba och styrs via kod eller styrfunktion i appen. Träna problemlösning, analysering och kreativitet tillsammans med detta mångsidiga och roliga läromedel.

Möt även littleBits, ett växande bibliotek av elektroniska och magnetiska byggklossar som stimulerar barn och ungas kreativitet och innovationsförmåga. littleBits paket Steam Student Set har tilldelats en kvalitetscertifiering enligt Kokoa Standard. De är en oberoende certifiering för digitala pedagogiska verktyg. Här ställs höga krav på användarvänlighet, pedagogiska upplägg, hur verktyget uppmuntrar till samverkan och på vilket sätt det underlättar för elever att nå sina inlärningsmål.