Zcooly

Vad skulle du säga om vi påstår att barn kan förbättra sina kunskaper i många skolämnen genom att skapa och spela spel? Låter det för bra för att vara sant? Vi har gjort det möjligt.

Zcooly startade 2012 med övertygelsen om att kunna erbjuda unga skolelever ett nytt sätt att ta till sig kunskap. Hemligheten? Vi använder oss av barnens egna intresse av spel som en drivkraft som får dem att vilja lära sig.

Zcooly Hack – Hjälper dig som pedagog och dina elever att komma igång med datalogiskt tänkande och programmering. Tillsammans med en omfattande studieplan, innehållsrikt studiematerial, pedagogutbildning och färdiga lektioner anpassade efter Lgr11 får din skola ett allt-i-ett koncept.

Zcooly Skoltjänst – Utformat efter Lgr11, tar vara på kraften i spel och sätter den i händerna på pedagoger och elever. Skicka roliga speluppdrag utifrån dina elevers kunskapsnivåer och följ deras utveckling genom uppföljningsverktyget. Med våra erfarna pedagoger och prisbelönta speldesigners är Zcooly experter på lärande spel som dessutom är kvalitets-säkrat ute i svenska skolor.

Zcooly VR – Ett pedagogiskt verktyg, som skapar helt nya möjligheter och upplevelser för elevernas lärande. Vi hjälper dig med att ta till vara på drivkraften  hos VR och kopplar det till Lgr11. Tillsammans med pedagogutbildning får du VR-glasögon till hela klassen och färdiga lektioner anpassade efter Lgr11.