Nova Software

Nova Software
Monter B:52
 

Välkommen till Nova Software i monter B:52

Närvarande uppväxt – alla elevers rätt till utbildning
För att säkerställa elevernas rätt till utbildning måste elevernas frånvaro registreras, följas upp och åtgärdas. Det finns stor risk att frånvaro kan påverka elevens utveckling mot utbildningens mål på ett negativt sätt. Rutiner och strategier för närvaroarbete kan se olika ut på olika skolor. Det viktigaste är att frånvaro uppmärksammas.

#närvaroeffekten
Närvaroeffekten är ett förslag på hur skolor kan arbeta effektivt med att minska frånvaron och strategiskt börja öka närvaron. Skolor i kommuner och organisationer som arbetar enligt #närvaroeffekten kommer att se resultat.

Nova Software är ett IT- och kunskapsföretag som är marknadsledande inom det skoladministrativa området. Vår ambition är att utveckla kvalificerade tjänster som förenklar skolan. Våra IT-stöd för skolan ska effektivisera, underlätta och säkerställa att korrekt information finns tillgänglig för rätt person vid rätt tidpunkt.

Vi vill vara den naturliga plattformen för skolans IT-tjänster och göra det möjligt för skolorna att leva upp till omvärldens förväntningar och krav.

Våra produkter och tjänster stödjer skolans processer för tjänsteplanering, schemaläggning, frånvarohantering, lektionsplanering, elevdokumentation samt kommunikation mellan skola och hem.

 

Vi bjuder som vanligt på en kopp god espresso och chokladbit samtidigt som du kanske deltar i våra olika tävlingar med chans att vinna fina priser.

Aktiviteter:

  • Café Nova
  • Frågesport
  • Kahoottävling med mingel, spana efter biljetter på vår Facebooksida och i vår monter.
  • Prisutdelningar
  • Diplomerade schemaläggare får sina diplom i montern

 

Vi ses!