HP

HP
Monter L:31
 

“Vi på HP tror på att ge varje student möjlighet att vara en kreativ individ snarare än att vara fastlåst i ett standardiserat system.” säger Gus Schmedlen, vice president, Education, Printing and Personal Systems, HP Inc. “HPs övergripande mål är att ge studenter och lärare möjligheten att vara kreativa och uppfinningsrika genom att av-standardisera lärandet. Vi vill göra lärandet flexibelt och dynamiskt.”

På HP anser vi att alla, oavsett vem det är eller var de kommer ifrån, har rätt till utbildning av god kvalitet. Vi är stolta över att vara en ledande leverantör av tekniska utbildningslösningar som erbjuder effektiv åtkomst till resurser när och var som helst. Men vi är mer än bara en leverantör, vi är också en partner som ger användare möjlighet att se till att rätt person använder korrekt verktyg mest effektivt.

HP värde till utbildningssektorn

Lärare
HP kan hjälpa till att göra en skillnad i klassrummet, så att du som pedagog kan göra en skillnad i livet för dina elever. Spendera din tid där det räknas, våra utbildningslösningar gör det enkelt att styra tekniken i klassrummet och hantera enskilda studenternas behov att skapa utvecklande möjligheter. Alltid vara i framkant av ditt lärande genom att använda teknik för att engagera studenter och förbättra dina lektioner.

Familjer
Ge studenterna möjlighet att lyckas genom att ge full tillgång till världens samlade kunskap på webben. Stöd eleverna genom att säkra nätet genom teknik filter, och ge dem möjlighet att stoppa cyber-mobbning.
Föräldrar och vårdnadshavare kan kontrollera elevernas framsteg och kommunicera med lärare elektroniskt i realtid. Detta garanterar föräldrars delaktighet i deras barns utbildning.

Administratörer
HP kan leverera riktade utbildningslösningar till ett överkomligt pris, så att du kan fokusera på att förbättra utbildningsresultat. Du kommer kunna erbjuda en säker online-miljö för eleverna samtidigt som en aktiv och produktiv användning av teknik. Låt HP hjälpa dig minimera skolans totala ägandekostnaden och maximera elevernas resultat.

Statliga ledare
Vi levererar kompletta utbildningslösningar, så att du kan leverera en bättre livskvalitet.
Låt HP hjälpa dig att hantera kostnader och resurser och effektivt planera för en förbättrad ekonomisk framgång i regionen, och säkerställa att eleverna är förberedda för framtidens jobb.