Exertis CapTech

Exertis CapTech
Monter L:43
 

SPHERO

SPRK+ är mycket mer än bara en robot, utvecklad för att inspirera nyfikenhet, kreativitet och uppfinningsrikedom genom uppkopplad lek och programmering. Den drivs av Lightning Lab-appen, som enkelt lär dig att programmera, genomföra verkliga aktiviteter, och dela dina erfarenheter med andra SPRK+ användare. Navigera genom en labyrint. Programmera en målning. Härma solsystemet. Simma över vattnet. Ha ett dansparty… Den enda begränsningen är din fantasi!

SPRK+ och Lightning Lab låter dig, tillsammans med andra användare över hela världen, uppfinna en värld av utbildning och ger förmågan för vem som helst att programmera. Med Bluetooth SMART och ett starkt reptåligt UV-skyddande skal tar SPRK+ dig steget längre med fysiskt lärande. Häng med den växande skara av makers, elever, lärare och föräldrar, som alla använder samma sociala plattform för att lära sig mer. SPRK+ kommer att lära dig älska robotteknik, programmering och STEAM-principer, allt genom leken! Lärandet utvecklas. Dags att gå på bollen.

 

LITTLEBITS

littleBits är ett helt bibliotek av elektroniska byggklossar, som enkelt klickas ihop till fungerande kretsar. De är färgkodade, magnetiska och kan användas hur många gånger som helst. Bygg larm med rörelsedetektorer, självkörande fordon och massor av andra engagerande uppfinningar som lyser, låter och rör sig. littleBits passar lika bra för fritt experimenterande eller uppfinnande, som för lärarledda lektioner och aktiviteter.

Med nya littleBits Code Kit kan barn i åldern 6-15 år bygga och programmera egna elektroniska spel. Börja med dragkamp, het potatis eller fotboll med flörtkula och gå sedan vidare med egna projekt! Bygg ut med fler bits och mer avancerade programmeringsmöjligheter för den äldre målgruppen, 14+. Kom och testa, upptäck ett verkligt gränslöst pedagogiskt verktyg!