Press

Välkommen till SETTs pressida!

Nedan hittar du de pressmeddelanden om SETT 2017 som har publicerats av Easyfairs.

Artiklar från andra företag och organisationer som skrivit om SETT 2017 hittar du på denna länk.


Ystad kommun blir ny kommunpartner till SETT

Apr 05, 2017 08:01 CEST

SETT är Skandinaviens största mässa och konferens om det moderna och innovativa lärandet. Här erbjuds inspiration och kunskap exempelvis kring hur skolan kan utnyttja digitaliseringen för att nå högre måluppfyllelse för alla elever. I år välkomnar SETT Ystad kommun som ny kommunpartner.
Läs mer här.


”Årets lärare 2016” föreläser på SETT

Mar 21, 2017 07:56 CET

Alexandra Ljungkvist Sjölin är lärare på Liljeholmens gymnasium, där hon undervisar nyanlända elever som kommer till Stockholm. Många av eleverna har inte studerat alls i sitt hemland och kan varken läsa eller skriva, utan sätter sig i skolbänken för första gången i Sverige. För eleverna har teater och film blivit ett verktyg för att ge uttryck för sina tankar och känslor och lära sig svenska. Alexandra tilldelades priset ”Årets lärare 2016” i Stockholm stad. Den 3–5 maj föreläser hon på SETT i Kista.
Läs mer här.


Skellefteåpedagoger föreläser om strategisk kompetensutveckling inom IKT på Skandinaviens största mötesplats för lärare

Mar 16, 2017 07:55 CET

Tommy Lindmark är både rektor på Anderstorpgymnasiet och IT-strateg i Skellefteå Kommun samt delaktig i att utveckla IKT på gymnasiet i Skellefteå. Tobias Lundmark arbetar som lärare i SH, RE och IT-pedagog på Baldergymnasiet. Tillsammans föreläser de på SETT under parollen strategisk kompetensutveckling inom IKT.
Läs mer här.


Vaxholmspedagog föreläser på Skandinaviens största mötesplats för lärare

Mar 14, 2017 08:03 CET

Katinka Leo är utvecklingsledare och pedagogista på utbildningsförvaltningen i Vaxholms stad. Hon har en bakgrund som förskollärare, förskolechef och som examinator för kvalitetsutmärkelsen Svensk kvalitet på SIQ. Katinka arbetar huvudsakligen med kvalitetsstyrning samt fysiska lärmiljöer i förskola och skola. På SETT kommer Katinka att delge sina tankar och erfarenheter om skapandet av delaktighetskultur..
Läs mer här.


SETT utökar med Master Class och ytterligare dagar för skolans ledare

Feb 28, 2017 11:20 CET

I år har SETT adderat en tredje dag för skolans ledare för att öka valbarheten ytterligare. Nytt för i år är även SETT Master Class som är sex unika workshops där man som deltagare kan delta mer praktiskt. Här finns möjlighet att fördjupa sig i ämnen som bland annat gamification, kodning, matematik med mera. SETT arrangeras för sjätte gången den 3-5 maj på Kistamässan.
Läs mer här.

Pressansvarig:

Marika Metsola Renström
Tel: 08-506 650 35
marika.renstrom@artexis.se