Medverka som utställare på SETT

Varför ställa ut?

På SETT träffas ledande leverantörer och representanter från Sveriges skolor ansikte mot ansikte, som är den mest effektiva formen av försäljning och relationsbyggande. Här når du en stor del av marknaden mycket snabbt vare sig du vill stärka ditt varumärke, gå in på en ny marknad eller lansera en ny produkt eller tjänst. Utställare på plats är alla som erbjuder produkter eller tjänster som kan knytas till det innovativa och det digitala lärandet som exempelvis datorer, pekskärmar, programvara, utbildningar med flera.

Vad vill besökarna uppleva?

Till SETT kommer besökarna primärt för att få inspiration, fylla på med kunskap och uppleva nya produkter och tjänster. Men även för att träffa skolor och kommuner, möta leverantörer och för att mingla med andra i branschen. Utställningen är en aktiv, bubblande mötesplats där utställarna bjuder in till föreläsningar, popup klasser, workshops, diskussioner och tävlingar. En kreativ miljö, som inspirerar och ger energi, är det vi vill ska sammanfatta upplevelsen av SETT.

Intressant och innovativt konferensprogram

Utöver utställningen erbjuder SETT ett konferensprogram där fokus ligger på det moderna och innovativa lärandet. SETT vill erbjuda enskilda pedagoger, lärare, rektorer och skolchefer det mest intressanta och mest innovativa som finns i Skandinavien att ta del av, men även utifrån det internationella perspektivet, och till en rimlig kostnad.

 

Utställarnas ord om SETT

 

Google for Education chose to exhibit at SETT as it was a great forum for us to meet teachers, educators and technical experts from around the country.

Kate Howell – Google for Education

SETT är en av årets viktigaste mötesplatser mellan It-pedagoger, lärare, utbildare och, teknikleverantörer, mellan förnyare av skolas utbildningsmodeller och de senaste pedagogiska plattformarna och digitala lösningarna. Intel har varit med varje år från lanseringen av SETT 2012.

Carl-Daniel Norenberg – Intel

Vi är med på SETT för att det ger oss en fantastisk möjlighet att träffa både befintliga och blivande kunder och partners i en miljö som inspirerar till att använda IT på nya sätt.

Thomas Weimer – Dell

Vem besöker SETT?

 

Hallskiss och priser

Registreringsavgift: 5 000 SEK
Pris per kvadratmeter: 2 490 SEK
Öppet hörn: 3 500 SEK (per monter)
Utställarförsäkring: 1 250 SEK

Observera att registreringsavgiften faktureras ca 8 dagar efter anmälan, medan monteryta och utställarförsäkring faktureras 90 dagar innan mässan med 30 dagars betalningsvillkor.

Hallskiss som pdf (senast uppdaterad 23 februari 2017): SETT2017

 

 

 

Intresserad av att ställa ut? Kontakta då:

Christina Olsson
Projektsäljare, Easyfairs

+ 46 (0)8 506 650 01
christina.olsson@easyfairs.com