Skolon

Monter: H:15
Telefonnummer: 
Mailadress: support@skolon.com

Skolon får digitala skolverktyg att fungera i klassrummet

Digitalt lärande ska vara enkelt. Därför samlar Skolon över 1500 digitala skolverktyg och läromedel på en gemensam plats, med en gemensam inloggning. Här hittar ni allt från läromedel, program, appar, hjälpmedel och tjänster från olika leverantörer och som lämpar sig för både lärare och elever. Det är också möjligt att koppla till skolans lärplattform och administrationssystem, så att ni får allt som ni behöver – samlat på ett ställe. Mer tid för lärande, mindre tid för administration. Digitalt lärande har aldrig varit enklare!
Välkommen till vår monter på SETT – du hittar oss i monter H:13 i nära anslutning till entrén. Här bjuder vi alla besökare på goodiebags och på 30 kvadratmeter erbjuder vi också vår alldeles egen talarhörna – Skolon EdTalk! Här deltar 30 inspirerande föreläsare som alla lyfter ämnet skola och digitalisering. Varmt välkommen!

Skolon samlar Sveriges bästa digitala skolverktyg och får dem att fungera i klassrummet. Välkommen till vår monter för en demo och goodiebag!

Missa inte att besöka Skolon EdTalk - vi erbjuder ett 30-tal inspirerande föreläsningar och som alla har möjlighet att delta i!