Readspeaker

Monter: M:36
Telefonnummer: +46 18 60 44 94
Mailadress: sverige@readspeaker.com

Vi ger ditt innehåll en röst!

ReadSpeaker är ett globalt ledande företag inom text-till-tal teknologi som tillhandahåller dussintals språk och verklighetstrogna röster.

Med sin egen branschledande teknologi levererar ReadSpeaker några av de mest naturliga syntetiserade rösterna på marknaden. Provlyssna här!

ReadSpeaker använder nästa generations Djupa Neurala Nätverk (DNN)-teknologi för att kontinuerligt förbättra röstkvalitén på alla nivåer. ReadSpeaker är ett dotterbolag till Memory Disk Division (MD) inom HOYA Corporation, och har kontor i 15 länder och över 10 000 kunder i 65 länder.

ReadSpeaker tillhandahåller kompletta text-till-tal-lösningar som inkluderar såväl Software-as-a-Service (SaaS)-tjänster som licensierade lokala lösningar. ReadSpeaker omfattar alla HOYAs toppmoderna teknologier (NeoSpeech, Voiceware, VoiceText och rSpeak) och erbjuder ett stort utbud av applikationer för olika kanaler och enheter i flertalet branscher. ReadSpeaker ger företag och organisationer möjlighet till integrering av röster inbäddat i sina applikationer, online-, i PC- och serverlösningar samt för talproduktion och utveckling av kundanpassade röster med mera.

Med över 20 års erfarenhet leder ReadSpeaker vägen inom text-till-tal. ReadSpeaker är “Pionjärer inom röstteknologin”.

Produkter vi erbjuder:

ReadSpeakers lyssnafunktion kan snabbt och enkelt integreras på:

  • Hemsidor
  • Lärplattformar
  • Digitala läromedel och e-böcker (förlag)
  • Dokument på webben (pdf, word, EPUB)

ReadSpeaker TextAid är ett komplett, webbaserat läs- och skrivverktyg för den individuella eleven. TextAid kan användas för uppläsning av alla typer av texter på över 20 olika språk oavsett vilken enhet man använder. TextAid har även ordprediktion, stavningskontroll, översättningsfunktion, bild till text (OCR), anteckningsverktyg mm.

Välkommen till vår monter M:36 så berättar vi mer!

Erbjud tal på er webbplats eller i er app för att göra innehållet tillgängligt för en större publik.