Lin Education

Monter: D:14
Telefonnummer: 010-2096300
Mailadress: hej@lineducation.se

Vi på Lin hjälper skolor, organisationer och företag att med hjälp av digitaliseringen utveckla sitt lärande – genom verktyg, innehåll och pedagogik.

Kom till monter J:07 och prova VR (virtual reality). Du får kliva in i en virtuell värld och se hur framtidens klassrum kan se ut.

Tillsammans med Google visar vi också hur du kan använda Chromebooks i undervisningen. Med oss har vi elever från Nytorpsskolan som kommer att hänga med oss i vår monter och visa bl.a. WeVideo och Soundtrap.

I en tid då tillgång på kunskap, appar och information är till synes oändlig, blir vikten av att skapa sammanhang och översikt stor. Därför har vi skapat Loops – ett banbrytande läromedel, skapat av lärare – för lärare.

Med lärloopar skapar du undervisning med innehåll från hela internet. Nya loopar skapas dagligen av ett engagerat community pedagoger. Du kan skapa egna loopar från grunden, bygga på andras, eller undervisa med färdiga loopar från det ständigt växande biblioteket. Läs mer om Loops på loops.education.

Du känner igen oss Linare på våra gröna jackor. Varför vi har nr 10 på ryggen? Jo vi firade 10 år förra året. Dessutom känner vi oss som 10:or, hela gänget!