Zcooly

Monter: C:23
Telefonnummer: 073 660 69 74
Mailadress: info@zcooly.se

Vad skulle du säga om vi påstår att barn kan förbättra sina kunskaper i många skolämnen genom att skapa och spela spel? Låter det för bra för att vara sant? Vi har gjort det möjligt.

Zcooly startade 2012 med övertygelsen om att kunna erbjuda unga skolelever ett nytt sätt att ta till sig kunskap. Hemligheten? Vi använder oss av barnens egna intresse av spel som en drivkraft som får dem att vilja lära sig.

 

Zcooly Skoltjänst
Våra lärande spel är utformade efter Lgr11 och tar dina elever in i en spelvärld fylld av annorlunda miljöer och karaktärer. Zcooly Skoltjänst förenklar din administration och ger dig som pedagog möjligheten att följa dina elevers utveckling och skicka speluppdrag utifrån dina elevers kunskapsnivåer.

Zcooly Hack
Vi vet vad som krävs för att starta upp programmering i din skola! Zcooly Hack hjälper dig som pedagog och dina elever att komma igång med datalogiskt tänkande och programmering. Våra pedagoger har tagit fram en gedigen studieplan för hur du kan arbeta med programmering i din undervisning enligt Lgr11.