Exertis CapTech

Monter: L:35
Telefonnummer: 031 450 421
Mailadress: marknad@exertis.se

Kom på ett lekfullt och inspirerande möte i monter L:43 och H:30. Vi är på plats tillsammans med några av våra främsta leverantörer inom digitala verktyg och moderna hjälpmedel.

Monter L:43
På ett lekfullt och kreativt sätt lär sig barn att läsa och räkna med träleksaker som interagerar med appar på en iPad. Ladda ned de sju Marbotic-apparna, ”stämpla” en bokstav eller siffra i trä mot iPad-skärmen och lek fram lärandet.
Shape Robotics demonstrerar Fable, en robot designad för att lekfullt utbilda i STEM. Eleverna kan på kort tid skapa sin egen robot och programmera dess rörelser.
Targus har väskorna och tillbehören som är framtagna för att skydda din dator och andra mobila tillbehör i innovativ design och stilmedvetet materialval.

Monter H:30
Testa deras SPRK+ och Sphero Mini där du snabbt lär dig att programmera och styra robotbollen via din smartphone eller via kod. Träna problemlösning, analysering och kreativitet tillsammans med detta mångsidiga och roliga läromedel.
Upptäck och experimentera genom att bygga riktiga robotar samt koda dem! Ett roligt och pedagogiskt hjälpmedel som är skapat för att ge grundläggande förståelse av programmering i förskola och låg-och mellanstadium.