Passa på och anmäl dig idag! 

Nytt för i år är att vi uppdaterat biljettkategorierna – du kan nu välja mellan Pedagogik- och didaktikspåret eller Ledning- och utvecklingsspåret, som ger dig tillgång till alla föreläsningar. Du kan även registrera dig som mässbesökare och få tillgång till utställningen.
Genom årets tema: Co-create & Educate, ”SETTER” vi skapande i fokus.

Nyfiken? Läs mer här.

Spika en plats på en av årets
Master Class!

Utöver våra föreläsningar i konferensen har du möjlighet att delta på Master Class där du kan fördjupa dig inom utvalda ämnen med experter inom området. Med ett flertal unika workshops har du möjlighet att spetsa din kunskap ytterligare.

Vem är årets punkare i skolvärlden?

Trevor Dolan-priset delas ut på SETT till en person som brinner för sitt uppdrag och som bland annat utmärks av civilkurage och mod att varje dag ta ställning för varje enskilt barn/elev, trots omgivningens tyckanden och tryck. Klicka dig vidare för att läsa om årets nominerade.

Håll dig uppdaterad – Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!Förnamn
Efternamn
E-mail
Intresseområde:
Förskola
Fritidshem
Grundskola
Gymnasium
Ledning
Jag godkänner att Easyfairs använder min mailadress i marknadsföringssyfte.
 

 

Följ oss på sociala medier!

Till dig som lärare, skolledare, förskollärare och pedagog

Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor så är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig. Konferensprogrammet på SETT ger inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidspedagoger och skolledare som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära.

Samarbetspartner

Kompetenspartners

Arrangörer