SETT 2018 bjöd på besökarrekord och en slutsåld konferens!

Vi vill tacka för fantastiska dagar tillsammans med deltagare, utställare, partners, värdar/värdinnor, tekniker och Workman. Dessutom vill vi rikta ett stort tack till alla talare som delat med sig av sina erfarenheter! Totalt hade SETT 10 422 besök, vilket är rekord! 

Ta med dig dina erfarenheter hem till din organisation och utveckla tillsammans med kollegor och elever. Hoppas att vi ses på SETT 2019, 9-11 april på Kistamässan!

En del talare har valt att dela med sig av sina presentationer från SETT. Nedan kan ni besökare ta del av dem.

Få den senaste informationen om SETT
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Följ oss på sociala medier!Förnamn
Efternamn
E-mail
Intresseområde:
Förskola
Fritidshem
Grundskola
Gymnasium
Ledning
Jag godkänner att Easyfairs använder min mailadress i marknadsföringssyfte.
 

 

Till dig som lärare, skolledare, förskollärare och pedagog

Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor så är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig. Konferensprogrammet på SETT ger inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidspedagoger och skolledare som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära.

Tema 2018 – Fatta Digitalt!

I och med regeringens nya direktiv är årets tema kopplat till de beslut om förändringar bland annat i läroplaner för grundskolan och gymnasieskolan som träder i kraft senast den 1 juli 2018. Syftet med dessa ändringar är att tydliggöra skolans uppdrag att stärka elevernas digitala kompetens. På SETT2018 lägger vi därför stort fokus på arbete med digitala texter, källkritik, programmering och digitaliseringens påverkan på samhället.

Arrangörer

Samarbetspartner

Kompetenspartners

Title